Συνεντεύξεις

Σία Αναγνωστοπούλου: Υποκρισία των «μακεδονομάχων» εντός και εκτός Βουλής

Για την υποκρισία των «μακεδονομάχων» εντός και εκτός Βουλής μίλησε Στο Κόκκινο και τον Γιώργο Τραπεζιώτη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Σία Αναγνωστοπούλου η οποία αναφέρθηκε στη συμφωνία Αθήνας – Σκοπίων για τη Βόρεια Μακεδονία, και όσα συνοδεύονται από αυτή.

Η κα Αναγνωστοπούλου τόνισε ότι μεγάλο μέρος του λαού μας αγνοεί πως η διεθνής κοινότητα αναγνωρίζει την ΠΓΔΜ ως Μακεδονία και η σύνθετη ονομασία είναι στην εθνική γραμμή που η κυβέρνηση τηρεί.

Η βουλευτής αναφέρθηκε και σε όσους προτρέπουν σε παράνομες πράξεις σε βάρος στελεχών, μελών του ΣΥΡΙΖΑ και της κυβέρνησης οι οποίοι όταν έρχονται αντιμέτωποι με τις ευθύνες τους – καθώς είμαστε κράτος δικαίου – κρύβονται.

Η κα Αναγνωστοπούλου αναφέρθηκε και σε «υψηλής πολιτικής αντίληψης» θέσεις και δηλώσεις όπως αυτή του κ. Καραγκούνη στην ΕΡΤ, όπως είπε χαρακτηριστικά, ενώ αυτά τα ζητήματα εξήγησε έχουν λυθεί εδώ και 41 χρόνια αφού το έχουμε συμφωνήσει από το 1977. Εξήγησε ότι όλοι αυτοί που δημιούργησαν δεδομένα ουδέποτε ουσιαστικά διαπραγματεύτηκαν.

Πηγή: Στο Κόκκινο