Βίντεο

Νίκος Βούτσης: Ένα μεγάλο κοινωνικό ρεύμα όχι μόνο έχει παγιωθεί αλλά αναπτύσσεται ως τάση και κινείται εντελώς απέναντι και ενάντια στη νεοφιλελεύθερη πολιτική του κ. Μητσοτάκη

Προεκλογικό ντιμπέιτ με την υποψήφια βουλευτή Χανίων της ΝΔ, Ντόρα Μπακογιάννη και την υποψήφια στον Βόρειο Τομέα Αθηνών με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Μιλένα Αποστολάκη.
Στον ΣΚΑΙ και τους δημοσιογράφους Δημήτρη Οικονόμου και Άκη Παυλόπουλο.
– Υπάρχει μεγάλη αισιοδοξία ότι οι πολίτες θα ξεπεράσουν τόσο την αποχή, όσο και την προπαγάνδα της ΝΔ ότι “Όλοι είναι ίδιοι” και θα ψηφίσουν για το μέλλον τους, ιδιαίτερα μάλιστα οι νέες και οι νέοι.
– Επικρατεί ένα “βουβό” προεκλογικό κλίμα, όπως επισημαίνουν και οι δημοσκόποι. Έχουμε ξαναζήσει, σας θυμίζω την περίοδο του δημοψηφίσματος, εβδομάδες “βουβαμάρας” που έβγαλαν ένα αποτέλεσμα που έκανε άπαντες να “τρίβουν τα μάτια τους”.
– Η αισιοδοξία μας πηγάζει από αυτό το μεγάλο κοινωνικό ρεύμα που όχι μόνο έχει παγιωθεί αλλά αναπτύσσεται το τελευταίο διάστημα ως τάση και κινείται εντελώς απέναντι και ενάντια στη νεοφιλελεύθερη πολιτική του κ. Μητσοτάκη.
– Μείζον ζήτημα της προεκλογικής ατζέντας είναι το τεράστιο σκάνδαλο των υποκλοπών, που έχει διεθνώς εκθέσει τη χώρα μας. Δυστυχώς, φτάνουμε στις εκλογές χωρίς να έχει χυθεί «άπλετο φως» και δικαστικά. Επομένως η επόμενη κυβέρνηση με κορμό τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, θα έχει σε πρώτο πλάνο το σοβαρό αυτό θέμα γιατί αποτελεί βαρύτατο πλήγμα για τη Δημοκρατία μας.