Βίντεο

Νίκος Βούτσης: Η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι μία στρατηγική αναδιανομής για τους πολλούς

Debate με τον αναπλ. υπουργό Εσωτερικών και υποψήφιο στην Αν. Αττική με τη ΝΔ, Στέλιο Πέτσα, τον υποψήφιο βουλευτή Β Θεσσαλονίκης με το ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ, Θανάση Γλαβίνα και το μέλος του πολιτικού γραφείου του ΚΚΕ, Γιάννη Πρωτούλη.
Στο ACTION 24 με τον Νίκο Υποφάντη και την Μιλένα Ηλιοπούλου.
Η αναδιατύπωση των κρίσιμων κωδικών του Ταμείου Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας βρίσκεται στο επίκεντρο του προγράμματος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.
Η στρατηγική του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι μία στρατηγική αναδιανομής για τους πολλούς. Σε αυτό θα συμβάλλει η αλλαγή των κωδικών στο Ταμείο Ανάκαμψης, στο πλαίσιο μιας συνολικής παρέμβασης, που θα φέρει διαθέσιμα κονδύλια και θα προσδώσει δημοσιονομικό «χώρο» για να υπάρξει η στήριξη προς τους πολίτες, με βάση τη μετακύλιση από τις υφιστάμενες επιλογές της κυβέρνησης. Μη σπεύσουν κάποιοι να μιλήσουν για γκρίζες ζώνες γιατί όπως είναι ήδη γνωστό το Ταμείο Ανάκαμψης και Ανθεκτικότητας έχει μορφοποιηθεί με τέτοιο τρόπο, που οι αλλαγές των κωδικών είναι σε βασικούς τομείς εθνική επιλογή και μάλιστα ήδη ακολουθούν αυτήν την οδό χώρες όπως η Πορτογαλία και η Ισπανία.