Συνεντεύξεις

Κατερίνα Κνήτου: Οι ευρωεκλογές είναι κρίσιμες και «έχουν χαρακτηριστικά εθνικών εκλογών»

Οι ευρωεκλογές είναι οι κρισιμότερες εκλογές από τη δημιουργία της Ε.Ε. και αυτό πρέπει να το αντιληφθούμε όλοι και μάλιστα «έχουν χαρακτηριστικά εθνικών εκλογών» τόνισε μεταξύ άλλων μιλώντας στον 105,5 Στο Κόκκινο η Κατερίνα Κνήτου που είναι μέλος της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ με αφορμή την ανακοίνωση των ονομάτων κάποιων εκ των υποψήφιων ευρωβουλευτών.
Η κα Κνήτου στον Βαγγέλη Καραγεώργο και τον Δημήτρη Κουκλουμπέρη τόνισε ότι «δεν ξέρουμε για ποια Ευρώπη θα μιλάμε μετά από αυτές τις ευρωεκλογές», «ο αγώνας που πρέπει να δοθεί έχει πολύ σοβαρά και ουσιαστικά χαρακτηριστικά για την ταυτότητα πλέον της Ευρώπης την επόμενη περίοδο και την ύπαρξη της».

Παράλληλα αναφέρθηκε στις 16 πρώτες υποψηφιότητες και το στίγμα που θέλει να δώσει η ΣΥΡΙΖΑ απέναντι στο φαιό που θέλει να κυριαρχήσει στην Ελλάδα και την Ευρώπη και στην ανάγκη οι υπουργοί να συνεχίζουν το σημαντικό έργο τους μέχρι την ολοκλήρωση της θητείας της κυβέρνησης και να μη συμμετέχουν ως υποψήφιοι στις ευρωεκλογές, ενώ μίλησε για το άνοιγμα στη Σοσιαλδημοκρατία για τη συμμαχία με αφετηρία την Αριστερά.

Πηγή: Στο Κόκκινο