Ο κ. Οικονόμου όπως και ο Πρωθυπουργός θεωρούν ότι για την κατάσταση του σιδηροδρόμου φταίει το «βαθύ κράτος». Και όπου βαθύ κράτος βλέπε δημόσιους υπαλλήλους και τους συνδικαλιστές τους.
Αυτά είπε το πρωί στο Action24 ο κ. Οικονόμου, ξεχνώντας ότι αν η κυβέρνηση του άκουγε τους συνδικαλιστές του ΟΣΕ και έδινε σημασία στα εξώδικα τους, το δυστύχημα δεν θα είχε συμβεί και οινκογενειες δεν θα θρηνούσαν 57 νεκρούς.
Στήνουν μια προανακριτική-περωδια κατά τα πρότυπα της εξεταστικής-παρωδία για να προσπαθήσουν να παραπλανήσουν την κοινή γνώμη.
Το κατηγορητήριο πρέπει να διευρυνθεί και να συμπεριληφθούν κι άλλα άτομα.
Η όλη προσπάθεια της συγκάλυψης γίνεται για να περιφρουρηθεί ο Κ. Μητσοτάκης, όπως και στις υποκλοπές.
Να γίνει άρση του τηλεφωνικού απορρήτου του Πρωιυπουργου και του κ. Τριαντοπούλου με νόμιμο τρόπο για να μάθουμε τι ειπώθηκε τις πρώτες μέρες και τι εντολές εκτελούσε στο πεδίο.
Δεν θα ακούει μόνο ο Πρωθυπουργός το μισό
Υπουργικό του Συμβούλιο. Θα τον ακούσει και η δικαιοσύνη με νόμιμο τρόπο για να υπάρξει δικαίωση των οικογενειών.
Τέρμα πια με την ασυλία του Κ. Μητσοτάκη.