Βίντεο

Γαβριήλ Σακελλαρίδης: Να μην τους αφήσουμε να συγκαλύψουν το έγκλημα

Εδώ και πολύ καιρό ήταν γνωστό ότι ο Κ.Αχ. Καραμανλής είχε πλήρη γνώση της επικινδυνότητας του σιδηροδρομικού δικτύου και είχε προειδοποιηθεί εγκαίρως, αρκετό καιρό πριν το έγκλημα στα Τέμπη.
Τα σωματεία με εξώδικα τους είχαν προειδοποιήσει (και με απεργίες που έβγαιναν παράνομες και καταχρηστικές).
Ο διευθύνων σύμβουλος της ΤΡΑΙΝΟΣΕ είχε προειδοποιήσει με επιστολή τον Σεπτέμβριο του 2021, και όταν αγνοήθηκε υπέβαλε την παραίτηση του. Ο ίδιος δεν κλήθηκε ποτέ στην εξεταστική επιτροπή (συγκάλυψη;;; Ποια συγκάλυψη;).
Διευθυντές του Υπουργείου Μεταφορών είχαν επίσης στείλει επείγουσες επιστολές σε Καραμανλή προειδοποιώντας για σοβαρά ζητήματα ασφάλειας.
Αντί να κάνει το οτιδήποτε ο Υπουργός Μεταφορών της κυβέρνησης και προστατευόμενος του Μητσοτάκη, απλά τροποποίησε το Μνημόνιο συνεργασίας με την Hellenic Train που προέβλεπε 600-750 εκατομμύρια ευρώ επενδύσεις μειώνοντας τες κατά 500 εκατομμύρια.
Και απάλειψε την υποχρέωση της κυβέρνησης να ολοκληρώσει την σύμβαση 717 και την λειτουργία του ECTS.
Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος μιλάει για «μοντέλο Τριαντοπούλου» για την προανακριτική για Καραμανλή.
Άρχισαν ήδη τις γνωστές παρωδίες.
Να μην τους αφήσουμε να συγκαλύψουν το έγκλημα.