Συνεντεύξεις

Αννέτα Καββαδία: Η πραγματική δημοσκόπηση θα φανεί στην κάλπη

Για τις δημοσκοπήσεις, που είναι φωτογραφία της στιγμής, οι οποίες και ανατρέπονται από τα εκλογικά αποτελέσματα – και αυτό είναι κάτι που το έχουμε ξαναδεί – μίλησε μεταξύ άλλων στον 105,5 Στο Κόκκινο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Αννέτα Καββαδία, η οποία τόνισε πως η «πραγματική δημοσκόπηση θα φανεί στην κάλπη».

Η Α. Καββαδία στον Βαγγέλη Καραγεώργο τόνισε ότι η κυβέρνηση συνεχίζει το έργο της για τη στήριξη της κοινωνίας με τα μέτρα που έχουν ταξικό πρόσημο πολιτικής.

Η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ αναφέρθηκε στην αναγκαιότητα προσήλωσης στον στόχο και εξήγησε ότι ποτέ δεν είπαν ότι από τον Αύγουστο και μετά θα τρώμε με χρυσά κουτάλια.

Σχετικά με τη Συμφωνία των Πρεσπών η βουλευτής τόνισε ότι σε αντίθεση με την πολιτική και τη νοοτροπία της ακινησίας, της εσωστρέφειας και της κινδυνολογίας στις διεθνείς σχέσεις που επικρατούσε όλα τα προηγούμενα χρόνια, αυτή η κυβέρνηση, τόλμησε – με τον φόβο του πολιτικού κόστους – προχώρησε και έληξε ένα θέμα που ταλάνιζε τις διμερείς σχέσεις.

Τόνισε πως ως κυβέρνηση δεν υποτιμούν την ευαισθησία εκείνων οι οποίοι αντιδρούν στη συμφωνία και σε λίγο χρόνο θα καταλάβουν ότι η μια βόρεια Ελλάδα η οποία κοιτάει προς τα πάνω και όχι προς τα κάτω, που έχει λύσει προβλήματα με τους γείτονες, μόνο έχει να κερδίσει.

Πηγή: Left από Στο Κόκκινο