Macro

Άγγελος Τσέκερης: Εθνικό Διήμερο Πολιτικής Κατάντιας

Αυτό το Σαββατοκύριακο πρέπει να θεσμοθετηθεί ως Εθνικό Διήμερο Πολιτικής Κατάντιας. Έχουν ξεκινησει ήδη με διαρροές τους εκβιασμούς και την πίεση στον Ανδρουλάκη. Όχι επειδή ήταν πράκτορας των Κινέζων και έβλαπτε τα εθνικά συμφέροντα της Αρμενίας, για άλλα.

🐀Ο Ρωμανός, αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ και άνθρωπος για τις επικοινωνιακες βρωμοδουλειές του χαμηλότερου επιπέδου, βγήκε Σαββατιάτικα σε ένα ραδιόφωνο και είπε πάνω κάτω, αν του βαστάει το Ανδρουλάκη, να δημοσιοποιήσει αυτά που θα του πει η ΕΥΠ ότι ξέρει.

🐁Και έτσι αποκτούμε μια εικόνα για το πόσο εθνικοί ήταν οι λόγοι που επέβαλλαν την παρακολούθηση Ανδρουλάκη από την ΕΥΠ. Παρακολούθηση που ξεκίνησε συμπτωματικά όταν αυτός δεν τσίμπησε στο Predator και δεν πάτησε το λινκ που του στείλανε. (Το ίδιο λινκ που είχε σταλεί και στον Κουκάκη ο οποίος το πάτησε). Δεν ξέρω αν τρομάζει περισσότερο ο επιχειρησιακός κυνισμός του παρακράτους ή η χυδαιότητά του.

🦡Ξαναλέμε: η Εισαγγελέας που εποπτεύει την ΕΥΠ πρέπει να λογοδοτήσει για τα αίσχη που έχει ξεπλύνει με την υπογραφή της. Και να μας πει και τι άλλες παρακολουθήσεις για τέτοιους λόγους δημοσίου συμφέροντος έχει υπογράψει.

🦔Και οφείλει εξηγήσεις και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου, ο οποίος το μόνο μέρος αυτής της υπόθεσης για το έχει δείξει ευαισθησία και αντανακλαστικά, είναι το πώς ο Κουκάκης και ο Ανδρουλάκης πληροφορήθηκαν οτι παρακολουθούνται. Στρέφεται δηλαδή κατά της ΑΔΑΕ και όσων υπηρεσιακών της ΕΥΠ την ενημέρωσαν, κυρίως για να κοπεί η πληροφόρηση. Επιτελικός και αυτός.

🦝Ο Μητσοτακης σκίστηκε απο την πρώτη μέρα να πάρει την ΕΥΠ υπό την άμεση εποπτεία του και να βάλει αυτόν που έβαλε, καταργώντας το ελάχιστο απαιτουμενης δημοκρατικής συναινεσης και αλλαζοντας, με τροπολογίες, και τα προσόντα. Τώρα δεν ήξερε λέει. Ο μονος λογος που στέκεται ακόμα ειναι η ασπίδα της λιστας Πέτσα η οποία αποδεικνύεται αποφασισμένη να αποδεχτεί ως είδηση οποιαδήποτε ηλιθιότητα διασπείρουν οι έντρομοι του Μαξίμου. Να την εκτιμάτε την λίστα Πέτσα 20 εκατομμύρια την έχετε πληρώσει.

🐇Ο Δημητριαδης έχει εξαφανιστεί από την εικόνα. Φίλοι εκτιμούν ότι στις εκλογές θα είναι στο Επικρατειας. Όχι μόνο για την ευαισθησία που επέδειξε απέναντι στην τοξικότητα αλλά και για λόγους ασυλίας. Προσωπικά θα το θεωρούσα εξωφρενικό αλλά δεν μπορώ να το θεωρήσω απίθανο. Είμαι πια πεισμένος ότι αυτό το σύστημα δεν έχει πάτο ούτε ντροπή. (Σας θυμίζω ότι οι εκλογές του Σεπτεμβρίου του 2015 κρίθηκαν όταν κάποιοι επέβαλλαν στον Μειμαρακη να κάνει δημόσια εμφάνιση με τον Παπασταύρου).

🐿Προφανώς και υπάρχει θέμα παραίτησης Μητσοτάκη. Δημοσιογράφοι παρακολουθούνται και διώκονται, εισαγγελείς σύρονται στα δικαστήρια, πολιτικοί αντίπαλοι (όχι της κυβέρνησης, του Λοβέρδου εν προκειμενω) παρακολουθούνται επίσης. Η Ευρώπη μας κράζει σχεδόν απροκάλυπτα. Το κόμμα του χρωσταει μισό δις και έχει αλλάξει τον ποινικό κώδικα για να μην κατηγορηθούν οι τραπεζίτες για απιστία. Τα ΜΜΕ μπουκωμενα με δημόσιο χρήμα γελοιοποιούν την ενημέρωση κάθε μέρα, η δημόσια τηλεόραση ακόμα περισσότερο. (Η Μποτσουάνα είναι όαση δημοκρατίας μπροστά μας. Το 108 είναι επιεικέστατο).

🐕Ήδη γράφουμε για την Αυγή της Τρίτης.

Άγγελος Τσέκερης

Ανάρτησή του στο Facebook