Macro

Άγγελος Τσέκερης: 20.000 χιλιάδες νεκρους έχουμε, ας μην δείχνουμε τόσο ανέμελοι

Αγαπημένε μου Δήμαρχε Κωστα Μπακογιάννη.
Βλέπω το φατούρο που πεφτει στο τουιτερ με το πρωτοχρονιάτικο σώου και αποφάσισα να σου γράψω δυο λόγια:
🤷‍♂️Εννοείται ότι η όλη φασαρία γίνεται από στημένα τρολ του ΣΥΡΙΖΑ χωμένα στα υπόγεια της Κουμουνδούρου. Αλλά όταν τα συριζοτρολ γράφουν 11.500 τουιτ σε μισή μέρα για τον Ρουβά ενώ για τον Τσίπρα στον προϋπολογισμό έγραψαν 350, μάλλον χρειάζεται ενδελεχεστερη προσέγγιση της εν λόγω συνομωσίας.
👍Αυτά είναι τα κακά νέα. Τα καλά νέα είναι ότι το δελτίο της Σιας δεν πρόκειται να παίξει ποτέ πρώτη είδηση «το τουιτερ γλεντάει τον δήμαρχο!!!!» όπως αν είχαμε δημαρχο μαδούρο. Το ίδιο ισχύει για το σύνολο της λιστας Πέτσα. Σε αυτό έχουμε τα νώτα μας καλυμμένα οπότε δεν χρειάζεται να ανησυχεις.
😱Παρ όλα αυτά επίτρεψέ μου να κάνω μερικές παρατηρήσεις για τον χειρισμό της όλης υπόθεσης, προκειμένου να μην μας πιάνουν στο στόμα τους οι μίζεροι, οι φτωχάλες και κάτι αγράμματοι δικηγόροι με μεταπτυχιακό στη Φιλοσοφία του Δικαίου σαν τον Τζανακόπουλο.
🦖Πρώτον, αγαπητέ Δήμαρχε, επειδή η πλεμπα ακούει 215.000 ευρώ για 17 λεπτά, και νομίζει ότι πρόκειται για αρπαχτή και όχι για το μπενχούρ που είναι στην πραγματικοτητα, καλό θα είναι την σύμβαση για την απ ευθείας ανάθεση να την φέρνεις στο Δημοτικό Συμβούλιο εγκαίρως και όχι εννέα μέρες πριν την υλοποίηση του πρότζεκτ.
🤖Δεύτερον, επειδή ο κόσμος είναι μίζερος και κουτσομπόλης, καλό είναι να δίνεις αναλυτικά τα κόστη ανα εργασία και ανα εργολαβία, για να κλείνεις στόματα. Η πλεμπα γενικά δεν καταλαβαίνει τι είναι το ανημέισον θεμς για λεντ γουόλ, το θριντί σχέδια φωτορεαλιστικά και το εγκατάσταση απεγκατάσταση ικριωμάτων, αλλά οι γνώστες της αγοράς θα δουν ότι αυτό κοστολογείται 50 που κάνει στην πραγματικότητα αντί για 500 που υποψιάζονται ότι τα πληρώνουμε και έτσι θα αποστομώσουμε τους λαϊκιστές.
🦆Γενικά οι μιζεραίοι δεν έχουν ιδέα από τέχνη και παραγωγες υψηλής ποιότητας, και δεν καταλαβαίνουν γιατί 17 λεπτά με τον Σάκη κοστίζουν όσο να φέρουμε την Συμφωνική Ορχήστρα της Βοστώνης να παίζει τρεις ώρες στο Ηρώδειο και στο τέλος να της κάνουμε και παραγγελιά τον Καπετανάκη του Μουφλουζελη. Βγες να το εξηγήσεις καθαρά αυτό, γιατί το «τόσα χρόνια αυτά πληρώνουμε» ακούγεται σαν «τόσα χρόνια μαλακες σας πιάνουμε τώρα το θυμηθήκατε» και σε κάποιους ελάχιστους μπορεί να μην αρέσει.
🐫Επίσης Δήμαρχε, δεν θα πείραζε να λάβεις υπ όψιν ότι με πανδημία, με τον θείο σου να λέει «συνηθίστε την ιδέα ότι δεν υπάρχουν ΜΕΘ», με τις εφημερίες του νοσηλευτικού προσωπικού απλήρωτες και με την ακρίβεια να τρώει όσους δεν τρώει η covid, το να έλεγες «φέτος θα κοψουμε 100 χιλιάρικα να τα δώσουμε κάπου άλλου», δεν θα πείραζε, καλό θα σου έκανε. Εντάξει καταλαβαίνω ότι ο Σάκης έδωσε την μάχη του ΝΑΙ το 2015 όπως μας υπενθυμίζει ο Άδωνης, και ήταν με την σωστή πλευρά της ιστορίας όπως επεσήμαναν άλλοι, αλλά δεδομένων των συνθηκών, μια απλή παρασημοφόρηση θα αρκούσε. Ας δώσουμε το όνομα του και σε έναν δρόμο. Ή οτιδήποτε θα κόστιζε λιγότερο από δωδεκάμισι χιλιάρικα το λεπτό. Σοβαρος άνθρωπος είναι, θα καταλάβει.
🌳Και τέλος Δήμαρχέ μου, 20.000 χιλιάδες νεκρους έχουμε, ας μην δείχνουμε τόσο ανέμελοι λες και γιορτάζουμε την καταρριψη του φραγματος των 8.000 μονάδων στο χρηματιστήριο. Επικοινωνιολόγους έχεις φαντάζομαι, ρωτα τους λίγο, μην τους κρατάς καβάτζα μόνο για τις εκλογές.
🌈Αυτά Δημαρχάρα μου και να θυμάσαι ότι σε στηρίζω ανεπιφύλακτα. Προχώρα και μην ακους τους λαικιστές. Καλές γιορτές.
Α, χαιρετισμούς και στα παιδιά από τον Άγιο Παντελεήμονα, ξέρεις εσυ.🍄

Άγγελος Τσέκερης

Ανάρτησή του στο Facebook