Macro

Νίκος Φίλης: Χωρίς ελλείψεις σε προσωπικό η Εκκλησία – Υγεία, Παιδεία, Δασοπυρόσβεση μπορούν να περιμένουν

Μετά την απόφαση της κυβέρνησης Μητσοτάκη να φέρει ρύθμιση στο νομοσχέδιο της κυρίας Κεραμέως για το διορισμό σε οργανικές θέσεις 2311 ιερέων, έκλεισε και η τελευταία ανοιχτή πληγή στο σώμα της δυσλειτουργούσας και τραγικά υποστελεχωμένης ελληνικής δημόσιας διοίκησης.

Πλέον, η Εκκλησία μαζί με την Αστυνομία -βασικές προτεραιότητες των απανταχού αυταρχικών και ακραία συντηρητικών κυβερνήσεων- δεν θα έχουν την παραμικρή έλλειψη σε προσωπικό. Σε αντίθεση με δευτερεύουσας σημασίας κρατικές αρμοδιότητες όπως η Υγεία, η Παιδεία, η Δασοπυρόσβεση και οι λοιπές δομές του κοινωνικού κράτους, που μπορούν να λειτουργούν θαυμάσια με ΔΕΚΑΔΕΣ ΧΙΛΙΑΔΕΣ οργανικά και λειτουργικά κενά.

Με αυτόν τον τρόπο άλλωστε η Ελλάδα του κ. Μητσοτάκη έχει διακριθεί παγκοσμίως και «είναι η καλύτερη χώρα για να ζεις». Καταγγελλόμενος παντού εντός και εκτός Ελλάδας, με τελευταίο «σταθμό» σφοδρής σε βάρος του κριτικής το Ευρωκοινοβούλιο, ο κ. Μητσοτάκης είναι λογικό να αναζητά, πριν σηκώσει να πιει το πικρό ποτήρι της προσφυγής στις εκλογές, λίγη παρηγοριά στη «Δεξιά του Κυρίου».

Νίκος Φίλης

Ανάρτησή του στο Facebook