Βίντεο

Νίκος Βούτσης: Στη γραμμή της συγκάλυψης και του συμψηφισμού συνεχίζει η ΝΔ (βίντεο)

Στη γραμμή της συγκάλυψης και του συμψηφισμού συνεχίζει η ΝΔ. Ο κ. Γεραπετρίτης διαψεύδεται, από όλες τις πλευρές, για τα όσα ισχυρίστηκε στη Βουλή.
👉Το δυστύχημα-έγκλημα στα Τέμπη οφείλεται, κατά κύριο λόγο, σε πράξεις και παραλείψεις της κυβέρνησης Μητσοτάκη.
👉Η κυβέρνηση της ΝΔ έχει “μαλώσει” με την αλήθεια και βρίσκεται απέναντι στη Δικαιοσύνη και τις ανεξάρτητες Αρχές.
👉Οι σχεδόν καθημερινές κινητοποιήσεις των τελευταίων εβδομάδων με αφορμή και με αιχμή το έγκλημα στα Τέμπη αλλά και με αίτημα να πάρουν οι πολίτες ξανά πίσω τη ζωή τους, ακηδεμόνευτες, μαζικές, με μία κριτική αντίληψη ως προς το πολιτικό σύστημα, διαμορφώνουν νέους συσχετισμούς και σοβαρές αλλαγές που θα φανούν στις επερχόμενες εκλογές και θα φέρουν λύση δημοκρατική και συνεργατική για την εναλλακτική προοδευτική διακυβέρνηση της χώρας.
👉Το νέο αυτό κίνημα διαμορφώνει, συνειδήσεις για επιλογή εναλλακτικής πρότασης με βάση τις δημόσιες πολιτικές, το νέο παραγωγικό μοντέλο, τις δημόσιες υποδομές και προσδίδει μια πολύ ενισχυμένη και νικηφόρα προοπτική της δημοκρατικής εναλλακτικής διακυβέρνησης με κορμό την Αριστερά και τον ΣΥΡΙΖΑ_ΠΣ σε συνεργασία με άλλα κόμματα του ευρύτερου δημοκρατικού πλαισίου.
👉Στρατηγική μας επιλογή, αποτελεί η απλή αναλογική και η διαμόρφωση προγραμματικών συγκλήσεων ανάμεσα στον ευρύτερο δημοκρατικό χώρο με διακύβευμα τις δημόσιες πολιτικές, το νέο παραγωγικό μοντέλο, την ακύρωση σειράς νόμων της ΝΔ που χτύπησαν τα δικαιώματα των εργαζομένων. Το κοινωνικοπολιτικό ρεύμα που διαμορφώνεται τα τελευταία χρόνια με βάση την ακρίβεια, την πανδημία, τα πλήγματα στο κράτος δικαίου και όλα τα δεδομένα της ακραίας νεοφιλελεύθερης πολιτικής οδηγεί σε μία μεγάλη δημοκρατική πλειοψηφία.
📺Συνέντευξη στο MEGA και την εκπομπή ”MEGA ΣΑΒΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΟ” με τους Ντίνο Σιωμόπουλο και Στέλλα Γκαντώνα