Macro

Άγγελος Τσέκερης: H κατάσταση της Δικαιοσύνης στην χώρα

Υπάρχει λοιπόν εισαγγελέας που έχει βάλει την υπογραφή του στην παρακολούθηση ενός δημοσιογράφου και ενός πολιτικού από την ΕΥΠ.

Αυτό είναι εξ ίσου σοβαρό με τα υπόλοιπα. Γιατί παραπέμπει σε πρακτικές Novartis. Δείτε:

🐟Τα περί ξένων δυνάμεων είναι προφανώς αστεία. Ο Κουκάκης παρακολουθείτο γιατί έχωνε την μύτη του στο σκάνδαλο Πειραιώς. Ο Βαξεβάνης που είχε χώσει τη μύτη του στο σκάνδαλο Novartis και η Παπαδάκου που είχε χώσει τη μύτη της στην λίστα Λαγκάρντ βρέθηκαν με κατηγορίες για εγκληματική συμμορία αν θυμάστε.

🐠Ο Ανδρουλάκης παρακολουθείτο γιατί η έκβαση των εσωτερικών εκλογών του ΚΙΝΑΛ ενδιέφερε πολύ την κυβέρνηση. Λόγω απλής αναλογικής και λόγω συνοχής του αντί ΣΥΡΙΖΑ μετώπου. Και αυτό το εξυπηρετούσε ο Λοβέρδος με τον οποίο είχαν στέρεες φιλίες από την υπόθεση Νοβάρτις και την προανακριτική για τον Παπαγγελόπουλο.

🐡Ο Λοβέρδος έχει στέρεη φιλία και με τον επιχειρηματία Σάμπι Μιωνή. (Τους γνώρισε ο Πρετεντέρης, γράφει ο Λοβερδος στο βιβλίο του, ήταν και οι δυο στενοχωρημένοι για την δολοφονία χαρακτήρων που υφίσταντο, ο ένας για την Novartis και ο άλλος για την λίστα Lagarde. Και όταν έσμιξαν τους πόνους τους κατάλαβαν ότι είχαν να κάνουν με εγκληματική συμμορία και έφτιαξαν μια προανακριτική για να το λύσουν).

🐳Ο Μιωνή κατέθεσε στην προανακριτική προϊόντα υποκλοπής. Από συνάντησή του με τον Παππά και από συνάντηση του στο Μαξίμου με τον Παππά και τον Παπαγγελόπουλο. Η προανακριτική τα δέχτηκε ως νόμιμα και τα χρησιμοποίησε στο κατηγορητήριο. Τώρα που το κατηγορητήριο κατέπεσε κανεις δεν έχει σκεφτει να κινήσει διαδικασίες κατά του Μιωνή για υποκλοπές.

🐬Όταν πέφτουμε στις ίδιες πρακτικές αναζητούμε τους ίδιους μαστόρους. Αλλά το αξιοσημείωτο παραμένει ότι οι πρακτικές αυτές χρειάζονταν υπογραφή εισαγγελέα για να ξεπλυθούν ως προς την νομιμότητά τους. Και ο εισαγγελέας βρέθηκε. Μην το υποτιμάτε είναι πολύ σοβαρό για την κατάσταση της Δικαιοσύνης στην χώρα.

Άγγελος Τσέκερης

Ανάρτησή του στο Facebook