Ο ανασχηματισμός με μουσικές καρέκλες προφανώς και δεν ανταποκρίνεται στο μήνυμα που έδωσαν εκατομμύρια συμπολίτες μας στους δρόμους
Η παραίτηση Δοξιάδη ήταν η επιτομή της αντίληψης της υποτιθέμενης αριστείας του επιτελικού κράτους Μητσοτάκη
Στην αδυναμία έκφρασης της κοινωνικής δυναμικής πρέπει να πείσουμε ότι είμαστε μέρος της λύσης και όχι τους προβλήματος. Γι’ αυτό η Νέα Αριστερά καλεί διαρκώς σε έναν προγραμματικό διάλογο για τη σύσταση ενός κοινωνικού λαϊκού μετώπου. Με σοβαρούς προγραμματικούς άξονες που απαντούν στο αίτημα της ελληνικής κοινωνίας.
Η Φλώρινα, ως μια λιγνιτική περιοχή που βιώνει μια απολιγνιτοποίηση χωρίς κανένα σχέδιο, αφέθηκε στην τύχη της ως μια μικρή περιοχή με την κυβέρνηση να μην ενδιαφέρεται.