Macro

Παπαλάμπραινα: Ζητείται τάφος για εκπροσώπηση

Λυσσάξανε οι κακεντρεχείς με τον επιτελικό πρωθυπουργό που δεν συμπεριέλαβε γυναίκες στο ολιγομελές (σε σύγκριση με στρατιά) υπουργικό σχήμα της κυβέρνησης Α.Ε. Μόνο που με τον Κυριάκο ένα να ξέρετε, «πίσω έχει η αχλάδα την ουρά» (που έλεγε και ο Ρουσσώ).

Δεν πρόλαβαν να σιγάσουν τα κακόβουλα σχόλια φεμινιστικού μένους και ο κ. Μητσοτάκης άρχισε να βάζει τα πράγματα στη θέση τους και η μία μετά την άλλη μεγάλες κυρίες παντός καιρού κάνουν comeback (αχ, να το επαναλάβω, αυτή η Άντζελα Δημητρίου όλα τα έχει πει πια!).

Μετά την εθνική μας διοργανώτρια, Γιάννα Αγγελοπούλου, comeback κάνει και η Άντζελα Γκερέκου ως νέα πρόεδρος του ΕΟΤ. Και πάνω που είχαμε αρχίσει να ανησυχούμε ότι από την επέλαση των γυναικών θα λείπει η μία και μοναδική, ο επιτελικός θεός (δείτε και τη σχετική φωτογραφία) έβαλε το χέρι του και η γυναίκα-σταθερή αξία επιστρέφει! Η γνωστή δημοσιογράφος, Άννα Παναγιωταρέα, αναλαμβάνει καθήκοντα. Η πρώην «υπεύθυνη τάφου» στην Αμφίπολη, τότε που είχαμε βρει τον Μέγα Αλέξανδρο, μη σας πω και τη σέλα του Βουκεφάλα σε άριστη κατάσταση, είναι εδώ!

Όπως αναγράφεται στο σχετικό ΦΕΚ, με απόφαση της υπουργού Λίνας Μενδώνη, στην Άννα Παναγιωταρέα «ανατίθενται από 10.7.2019 καθήκοντα ειδικής συμβούλου σε θέματα Επικοινωνίας, καθ’ υπέρβαση του οριζόμενου ανώτατου αριθμού ειδικών συμβούλων και συνεργατών, στο Πολιτικό Γραφείο της υπουργού Πολιτισμού και Αθλητισμού». Διευκρινίζεται βέβαια ότι η κυρία Παναγιωταρέα θα προσφέρει τις υπηρεσίες της αμισθί, μόνο τα οδοιπορικά της θα πληρώνεται.

Στην υπηρεσία της πατρίδας η δημοσιογράφος! Καμία σχέση με τα εθνομηδενιστικά ΦΕΚόσιτα, τα αργυρώνητα καθάρματα της προηγούμενης κυβέρνησης που πήραν θέση χωρίς την αξία τους με αδιαφανείς διαδικασίες.

Στην περίπτωση της άξιας «εκπροσώπου τάφου» αναγνωρίζεται ο πολιτικός της πολιτισμός, η άοκνη προσπάθεια διασποράς ειδήσεων (έστω και ψευδών… στην ανάγκη, με μια δόση χυδαιότητας) για να στηθεί η… θεάρεστη προπαγάνδα ώστε να φύγουν οι Συριζομαδούροι και να αποκατασταθεί το ιστορικό σφάλμα με την επάνοδο των νόμιμων κατόχων της εξουσίας.

Ειδικά κατά την προεκλογική περίοδο, η αδέκαστη δημοσιογράφος ήταν εξαιρετική στις κρίσεις της για την επάρατη κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ και τον οπαδό του Μαδούρο, Αλέξη Τσίπρα. Μια τέτοια στάση ΕΠΡΕΠΕ να ανταμειφθεί πάραυτα. Τι; Πιο μάγκας ήταν ο Γιάννης Λοβέρδος που πήρε έδρα στο κοινοβούλιο με όπλα τα… αναγκαία fake news; Θα ήταν κρίμα να μην αναγνωριστεί και στην Άννα Παναγιωταρέα ο κόπος.

Και μιας και σήμερα 2 Αυγούστου είναι η Ημέρα Μνήμης του Ολοκαυτώματος των Ρομά, ας θυμηθούμε ένα από τα υπέροχα δείγματα ορθού δημοσιογραφικού και πολιτικού λόγου της ειδικής συμβούλου. «Σ’ αυτούς έδωσε ελληνική ιθαγένεια ο Τσίπρας. Για να τον ψηφίσουν… Κοιμόμαστε;» είχε γράψει στο twitter, παραθέτοντας μια από τις γνωστές φωτογραφίες του πρώην πρωθυπουργού με Ρομά…

Απομένει πλέον να βρεθεί και ο κατάλληλος τάφος για να εκπροσωπηθεί επάξια από την εθνική δημοσιογράφο. Αν δεν κάνουμε λάθος, ο τάφος του οπλαρχηγού της Επανάστασης του 1821 Γεωργίου Καραϊσκάκη στον Άγιο Δημήτριο στη Σαλαμίνα δεν έχει εκπρόσωπο. Εμείς να βοηθήσουμε θέλουμε. Στο κάτω κάτω ο ήρωας και επίκαιρος είναι λόγω της συμπλήρωσης των 200 χρόνων από την Επανάσταση και στον Μαρινάκη θα αρέσει λόγω γηπέδου και έχει μείνει γνωστός για τη φράση «όταν γυρίσω…»!

Παπαλάμπραινα