Macro

ΠΑΠΑΛΑΜΠΡΑΙΝΑ: ΚΛΕΙΣΤΕ Τ’ΑΥΤΙΑ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΡΧΟΑΠΛΥΤΕΣ ΣΕΙΡΗΝΕΣ!

Η καλύτερη κυβέρνηση από την εποχή του Χρυσού Αιώνα (δώσε και σε μένα, Πέτσα) είναι γνωστό ότι πάνω απ’ όλα βάζει το δόγμα «νόμος και τάξη». Μην ακούτε τους Συριζομαδούρους που για όλα γκρινιάζουν και τα βάζουν με τα ρούχα τους. Αυτοί είναι αναρχοάπλυτοι. Δεν τιμούν το ιερό τρίπτυχο «Πατρίς-Θρησκεία-Οικογένεια», επομένως δεν ξέρουν από σύνεση και νοικοκυροσύνη.

Όπως όλοι οι νοικοκυραίοι γνωρίζουν, όταν τα οικονομικά είναι στενά, κάνεις τα κουμάντα σου. Ιεραρχείς τις προτεραιότητες και τις ανάγκες σου. Δεν σπαταλάς το χρήμα άντε άντε… Έτσι και η κυβέρνηση του Μητσοτάκη (που ο Θεός να μας κόβει μέρες και να του δίνει ποδήλατα) τα έβαλε κάτω και αξιολόγησε ότι η σημαντικότερη ανάγκη για τη χώρα είναι το εξοπλιστικό πρόγραμμα για την Ελληνική Αστυνομία.

Μπορεί οι άχρηστοι να κραυγάζουν στους άριστους ότι πρέπει να κάνουν αλόγιστες σπατάλες για το δημόσιο σύστημα υγείας, ένεκα η πανδημία, μπορεί να ζητούν μόνιμες προσλήψεις υγειονομικού και ιατρικού προσωπικού, αλλά -ο Θεός έβαλε το χέρι του- και το επιτελικό κράτος κλείνει τ’ αυτιά του στις κομμουνιστικές αυτές σειρήνες. Με το νου του στη νεοφιλελεύθερη λατρεία και το χέρι στην ακροδεξιά καρδιά, δεν υπέπεσε στο σφάλμα της ενίσχυσης του κοινωνικού κράτους που μπορεί να καλομάθει τους πολίτες και να κάνει τα παιδιά μας κομμουνιστές.

Ακόμα και μπροστά στους χιλιάδες νεκρούς της πανδημίας, οι γενναίοι και σώφρονες κυβερνώντες αντιστάθηκαν σθεναρά στον φθηνό λαϊκισμό και προέβησαν σε κρίσιμες και αναγκαίες και μόνο δαπάνες.

Αφού πρώτα προσλήφθηκαν 1.500 ειδικοί φρουροί, ακολούθησε το εξοπλιστικό πρόγραμμα μαμούθ της Ελληνικής Αστυνομίας, που ξεπερνά τα 31 εκατ. ευρώ από τον τακτικό προϋπολογισμό του 2020. Ο πρωθυπουργός δεν θέλησε να «γεννήσει» λεωφορεία, δεδομένου ότι στα μέσα μαζικής σαρδελοποίησης ο ιός (όλοι το ξέρουν αυτό) δεν κολλάει. Κοιλοπόνεσε όμως και γέννησε αρβύλες, περιπολικά και αλεξίσφαιρα γιλέκα. Είδη πρώτης ανάγκης για την πανδημία, σαν να λέμε. Γιατί η πανδημία ως πρόσχημα για καταστολή είναι μια τεράστια ευκαιρία να επικρατήσει το δόγμα «νόμος και τάξη», να μπει τέλος στην ανομία και τους κάθε είδους κινηματίες που παρεμποδίζουν το θεάρεστο έργο της κυβέρνησης προς όφελος των ισχυρών και των άξιων μεγάλων επιχειρηματιών. Στο κάτω κάτω τιμά με τον τρόπο αυτό και μια άλλη ιερή αξία, αυτή της φιλίας.

Ο Μητσοτάκης ετοιμάζει τον στρατό του, με άξιο στρατάρχη τον Χρυσοχοΐδη. Δεν περιμένουν τα χειρότερα για να προετοιμαστούν. Από το καλοκαίρι, άλλωστε, φρόντισε να περάσει νόμο για τον περιορισμό των διαδηλώσεων. Ο άξιος ηγέτης μυρίζεται τον κίνδυνο. Δεν θα αφήσει φτωχούς, άνεργους και εργάτες να ζητάνε δικαιώματα και εισόδημα. Οι επικίνδυνοι νέοι αύριο μεθαύριο μπορεί να ζητήσουν δουλειά, να διεκδικήσουν -μετά τις απανωτές οικονομικές κρίσεις- δικαίωμα στη ζωή. Η νεολαία είναι άπληστη (και ενίοτε άπλυτη). Όλοι το ξέρουν και αυτό. Πρέπει να χαλιναγωγείται και -κυρίως- να ξυλοκοπείται από τα άξια χέρια ανδρών της αστυνομίας.

Βγείτε, λοιπόν, στα μπαλκόνια να χειροκροτήσετε τα νέα μας περιπολικά! Δακρύστε από συγκίνηση για τα νέα αλεξίσφαιρα γιλέκα!

 

Προσοχή! Είναι αδίστακτοι!

Κλείστε τ’ αυτιά και τα μάτια στις αναρχοάπλυτες σειρήνες! Χειροκροτήστε την ΕΛ.ΑΣ. Αυτή θα μας σώσει από τον κίνδυνο των κινημάτων και των εργατικών διεκδικήσεων των εξαρτημένων από τους μισθούς!

Τι θέλετε; Να βγαίνουν και να τιμούν την επέτειο της εξέγερσης του Πολυτεχνείου; Να πηγαίνουν λουλούδια στο σημείο που δολοφονήθηκε ο Γρηγορόπουλος;

Θέλετε να βγαίνουν αδίστακτοι τρομοκράτες και να πετάνε τρικάκια στους δρόμους; Δεν είναι τρομοκρατική ενέργεια αυτή; Ποιος ξέρει αν στο χαρτί τους δεν έχουν βάλει τσιπάκια να κάνουν την κάθε άριστη κυρία Νικολάου αναρχικιά; Ποιος ξέρει αν το τόνερ με το οποίο τυπώθηκαν δεν είναι δηλητηριώδες;

Kαι το χειρότερο… Είναι δυνατόν να υπάρχουν σοβαροί άνθρωποι που πετούν τρικάκια, τα οποία γράφουν «Οι ζωές των κρατουμένων μετράνε»; Αυτοί είναι ικανοί να μας πουν ότι όλοι οι άνθρωποι έχουν δικαιώματα. Ότι πρέπει να γίνονται τεστ και να υπάρχουν γιατροί και νοσηλευτές και στις φυλακές…

Για να μην τα πολυλογούμε, μια εικόνα χίλιες λέξεις. Οι αναρχοάπλυτοι αυτοί βάζουν ακόμα και στο facebook τα απαράδεκτα αυτά συνθήματα…

Αίσχος!

Παπαλάμπραινα

Πηγή: Independent News