Βίντεο

Νίκος Βούτσης: Έχουμε επεξεργαστεί ένα πρόγραμμα που έχει στο επίκεντρό του το τώρα, το σήμερα, με ρυθμίσεις χρεών, προστασία πρώτης κατοικίας και αλλαγή του εργασιακού Μεσαίωνα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες εργαζόμενοι

Πολιτική αντιπαράθεση με την Σοφία Ζαχαράκη από την ΝΔ και την Κατερίνα Μπατζελή από το ΠΑΣΟΚ σε μια εφ’ όλης της ύλης συζήτηση στην τηλεόραση του ΣΚΑΙ και την επομπή ”ΑΤΑΙΡΙΑΣΤΟΙ” με τον Χήστο Κούτρα.

Στόχος του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ είναι να αλλάξουν οι συσχετισμοί δυνάμεων στις εκλογές της 25ης Ιουνίου, που είναι μία νέα εκλογική μάχη κι όχι επαναληπτικός αγώνας ή δεύτερο ημίχρονο.

Ο κόσμος θα κρίνει από τα προγράμματα των κομμάτων και από την κοινωνική ευαισθησία που έχει το κάθε πρόγραμμα.

Διεκδικούμε λοιπόν, αλλαγή του συσχετισμού δυνάμεων, υπέρ του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ, για να εφαρμοστεί ένα φιλολαϊκό πρόγραμμα, που μπορεί να αντιμετωπίσει τα θέματα της ακρίβειας και της μείωσης της αγοραστικής δύναμης των πολιτών.

Ένα πρόγραμμα που προβλέπει 5% και 7% αντιστοίχως για την Παιδεία και την Υγεία σε βάθος τετραετίας, ώστε να φτάσουμε τους μέσους όρους της Ε.Ε.

Έχουμε επεξεργαστεί ένα πρόγραμμα που έχει στο επίκεντρό του το τώρα, το σήμερα, με ρυθμίσεις χρεών, προστασία πρώτης κατοικίας και αλλαγή του εργασιακού Μεσαίωνα που αντιμετωπίζουν χιλιάδες εργαζόμενοι.

Να σημειώσουμε τέλος ότι μέχρι σήμερα δεν έχει εκδοθεί η περίφημη ΚΥΑ για τη φορολόγηση των υπερκερδών των εταιρειών ενέργειας και διύλισης καθώς και ότι η ΝΔ κρύβει την έκθεση, που η ίδια είχε παραγγείλει στον ΙΟΒΕ για τη φορολόγηση των ελεύθερων επαγγελματιών, ενώ κρατάει την υπερφορολόγηση των λαϊκών νοικοκυριών με τον ΦΠΑ και τον ΕΦΚ.