Βίντεο

Νίκος Φίλης: H εισαγγελική πρόταση για την αθώωση του βιαστή και προαγωγού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, δείχνει ότι η Δικαιοσύνη νοσεί βαρύτατα

H εισαγγελική πρόταση για την αθώωση του βιαστή και προαγωγού του 12χρονου κοριτσιού στον Κολωνό, δείχνει ότι η Δικαιοσύνη νοσεί βαρύτατα. Το μήνυμα που στέλνει είναι ότι όποια γυναίκα καταγγείλει το βιαστή της, ακόμα κι ένα μικρό κορίτσι, δεν θα βρει το δίκιο της και συνεπώς καλύτερα να μη μιλάει.
Αυτό είπα το πρωί μιλώντας στο Mega, στον Ιορδάνη Χασαπόπουλο και την Ανθή Βούλγαρη.
Σχολιάζοντας τα φορολογικά μέτρα που εξήγγειλε ο Κασσελάκης, θύμισα ότι είναι η ίδια συνταγή που είχε εξαγγείλει ο Μητσοτάκης το 2019, όταν μιλούσε για μείωση της φορολογίας όλων. Χρειαζόμαστε ελάφρυνση της φορολογίας των χαμηλών εισοδημάτων και μείωση της έμμεσης φορολογίας, ειδικά τώρα που έχει ξεφύγει η ακρίβεια. Αλλά οι πλούσιοι και οι εύποροι πρέπει να φορολογηθούν περισσότερο. Μόνο έτσι θα γίνει αναδιανομή υπέρ των ασθενέστερων και υπέρ του κοινωνικού κράτους.
Ρωτήθηκα για όσα είπε χτες στο Μέγκα ο Κασσελάκης, και ειδικότερα για την πλήρη κάλυψη που πρόσφερε στον Νίκο Παππά και τον Παύλο Πολάκη. Είπα ότι τα δύο αυτά πρόσωπα αποτελούσαν τις «κακές ψυχές» του ΣΥΡΙΖΑ, ο οποίος τώρα μεταλλάσσεται σε ένα κεντρώο λαϊκιστικό κόμμα, πρόθυμο να συμπράξει κυβερνητικά με όποιον το ζητήσει.