Ηχητικό

Η Ινώ Σιώζιου στην εκπομπή “Μικρόφωνο για 2” στο ραδιόφωνο του Αντέννα Δυτικής Κρήτης.

👉Για το σκάνδαλο με τη διαρροή emails των αποδήμων, τον “μύθο” όπως έλεγε η Ευρωβουλεύτρια της Νέας Δημοκρατίας, κ. Ασημακοπούλου που τελικά κοστίζει.
400.000 ευρώ πρόστιμο για το Υπουργείο Εσωτερικών και 40.000 για την κ. Ασημακοπούλου με κόστος πάνω από όλα όμως για το πολιτικό σύστημα και την επερχόμενη εκλογική διαδικασία.
👉Ρωτήθηκα ακόμη και για την κυβέρνηση του 2015 (!!!) και τον Αλέξη Τσίπρα, που είναι βουλευτής και σε άλλο κόμμα, αντί για τον πόλεμο, την ακρίβεια, την κλιματική κρίση και τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν σήμερα οι πολίτες.
👉Η Νέα Αριστερά είναι η σοβαρή, αριστερή, αξιόπιστη πολιτική δύναμη που φιλοδοξεί να πείσει τους πολίτες ότι υπάρχει εναλλακτική.
👉Είναι απαράδεκτο το νέο Σύμφωνο για τη Μετανάστευση και το Άσυλο της ΕΕ να βάζει “τιμή” στους πρόσφυγες/ισσες και τους μετανάστες/τριες για να μην μεταφέρονται στην επικράτεια κρατών-μελών οι αιτούντες άσυλο.
Η απόφαση αυτή δεν έχει θέση στον αιώνα που διανύουμε.
👉Η ευθύνη για την αποτυχία και την απαξίωση των πολιτικών της ΕΕ ανήκει σε μεγάλο βαθμό στην Δεξιά που έχει και την πλειοψηφία στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο.
👉Η λύση δεν μπορεί να είναι στην Ακροδεξιά αλλά στην Αριστερά.
👇
Χρειαζόμαστε περισσότερη αλληλεγγύη και συνεργασία για να αντιμετωπίσουμε τις προκλήσεις που έχουμε μπροστά μας!
Πόλεμο-Ακρίβεια-Κλιματική Κρίση