Ηχητικό

Γιώργος Ιωακειμίδης: Κυβέρνηση και αυτοδιοίκηση δεν πρέπει να είναι το ίδιο κόμμα

«Άμεση προτεραιότητα τα αντιπλημμυρικά, φιλόδοξο σχέδιο για το κυκλοφοριακό, αισιοδοξούμε για την επόμενη μέρα» ανέφερε ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής

«Ηθελα από 14 χρόνων να γίνω δήμαρχος. Δώδεκα χρόνια ήμουν αντιπολίτευση στο Δήμο Ρέντη και 29 χρόνια εκλέγομαι συνεχώς δήμαρχος. Για μένα η αυτοδιοίκηση δεν είναι εφαλτήριο για πολιτική σταδιοδρομία, είναι η ζωή μου, είναι αυτό που ξέρω καλά και θέλω να κάνω, επειδή εξασφαλίζει άμεση επαφή με τον πολίτη» είπε σήμερα στο Κόκκινο ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Αττικής, Γιώργος Ιωακειμίδης.
«Με άμεση προτεραιότητα τα αντιπλημμυρικά, με φιλόδοξο σχέδιο για την ελάφρυνση του κυκλοφοριακού, που απαιτεί κεντρικό συντονισμό και για τη δημιουργία ενιαίου δικτύου πεζοδρόμων- ποδηλατοδρόμων σε όλη την Αττική αισιοδοξούμε για την επόμενη μέρα» τόνισε ο κ. Ιωακειμίδης.
Σχολιάζοντας την τοποθέτηση Χαρδαλιά στην θέση του υποψηφίου μετά το ζειμπέκικο Πατούλη, ο κ. Ιωακειμίδης τόνισε ότι η στενά κομματική υποψηφιότητα δεν κάνει καλό στην Αυτοδιοικηση διότι δεν πιέζει ο κομματικός όσο θα πίεζε ένας υποψήφιος ανεξάρτητος.
«Ο κ. Σγουρός έπρεπε ήδη να έχει αποπέμψει τον Χατζάρα από το ψηφοδέλτιό του, αν υποθέσουμε ότι δεν ήξερε για τις αντισημιτικές και αντικομμουνιστικές αναρτήσεις του. Εφ’ όσον δεν το κάνει οφείλε ο κ. Ανδρουλάκης να αποσύρει την υποστήριξή του στον κ. Σγουρό» υπογράμμισε ο Γιώργος Ιωακειμίδης.