Συνεντεύξεις

Χρήστος Καραγιαννίδης: Η ΝΔ έχει βάλει και το πουλί του Παπαδόπουλου στο πέτο

Σχολιάζοντας τη στάση της ΝΔ, ο κ. Καραγιαννίδης υποστήριξε ότι «πάμε πολλά χρόνια πίσω γιατί βγαίνουν στην επιφάνεια πρακτικές που πιστεύαμε ότι είχε τελειώσει δια παντός». Παράλληλα, δήλωσε ότι «η ΝΔ κάνει το Ελλάς Ελλήνων Χριστιανών σημαία» και «έχει βάλει και το πουλί του Παπαδόπουλου στο πέτο».

Σε ό,τι αφορά τις απόψεις του Πάνου Καμμένου τόνισε: «Έχει ένα πολύ συγκεκριμένο ακροατήριο που δίνει εξετάσεις καθημερινά και πρέπει σε αυτό το ακροατήριο να υποστηρίξει το αφήγημά του».

«Δε συμφωνούμε με την άποψή του αλλά για να υπάρξει κυβέρνηση σε αυτή τη χώρα υπάρχουν εκατέρωθεν συμβιβασμοί. Συνυπάρχουμε και μπορούμε να συγκυβερνάμε με σκοπό να βγάλουμε τη χώρα από την εποπτεία και υπό αυτή την έννοια «δεν υπάρχει κρίση».

Εξέφρασε τέλος τη διαφωνία του με τις φοροαπαλλαγές στο Άγιον Όρος, λέγοντας ότι τις έχει διατυπώσει στην ΚΟ. «Δε μου αρκούν οι εξηγήσεις και αγνοώ ότι αυτό αποτελεί κυβερνητική απόφαση», είπε ο κ. Καραγιαννίδης, καταλήγοντας ότι «μια κυβέρνηση της Αριστεράς πρέπει να το κάνει (να βάλει τέλος σε αυτό το καθεστώς) και θα πρέπει να υπάρξει και διαχωρισμός Κράτους – Εκκλησίας».

Πηγή: Στο Κόκκινο