Συνεντεύξεις

Αννέτα Καββαδία: «Η κυβέρνηση μπορεί και θα ολοκληρώσει το έργο της

Η Συμφωνία των Πρεσπών είναι ένα μείζον θέμα, για ένα ζήτημα που ταλανίζει τη χώρα, και δεν θέλουμε να διαιωνίζεται ένα πρόβλημα «το οποίο μόνο δεινά έχει επιφέρει» και κάποιοι «έχουν χτίσει πολιτικές καριέρες σε αυτό», ενώ δεν είναι δυνατόν να τορπιλίσουμε τη χρυσή ευκαιρία να δοθεί λύση, επισήμανε μεταξύ άλλων μιλώντας Στο Κόκκινο η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία, η οποία τόνισε ότι το «Σύνταγμα δίνει λύσεις σε όλα» και ότι «η κυβέρνηση μπορεί και θα ολοκληρώσει το έργο της».

Η κα Καββαδία αναφορικά με τη διαφωνία ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ για τη Συμφωνία των Πρεσπών, κάτι που ήταν εξ αρχής γνωστό, σημείωσε ότι καθένας πρέπει με ήρεμο και πολιτισμένο τρόπο να πάρει τις αποφάσεις του και οι βουλευτές και οι βουλεύτριες τις ευθύνες τους. Και επισήμανε ότι η επίλυση του ζητήματος «για εμάς στην Αριστερά είναι θέμα αξιακό» καθώς είναι «προς όφελος της χώρας».

«Ας μη βιάζονται κάποιοι» σημείωσε η κα Καββαδία και τόνισε αν δεν έχουνε εμπιστοσύνη σε αυτά που λένε οι Συριζαίοι, ας ακούσουν αυτά που λένε συνταγματολόγοι.

Η κα Καββαδία αναφέρθηκε μεταξύ άλλων και στο θέμα των γυναικοκτονιών, με αφορμή τα πρόσφατα περιστατικά στη χώρα μας, τις γυναίκες που δολοφονούνται εξαιτίας του φύλου τους.

Πηγή: Στο Κόκκινο