Βίντεο

Νίκος Βούτσης: Με κυβερνητική εντολή η επίθεση της αστυνομίας στους διαδηλωτές (βίντεο)

Α ΜΕΡΟΣ

⚡Με κυβερνητική εντολή η επίθεση της αστυνομίας στους διαδηλωτές. Με αυταρχισμό και καταστολή επιχειρεί να αντιμετωπίσει την αυθεντική οργή της κοινωνίας και να ανακόψει το κίνημα των πολιτών που διεκδικούν δικαιοσύνη, ισονομία και απόδοση ευθυνών για το δυστύχημα-έγκλημα στα Τέμπη.

Β ΜΕΡΟΣ

⭕Τη στρατηγική του συμψηφισμού και της συγκάλυψης, όπως στην υγειονομική κρίση αλλά και την αντιδημοκρατική εκτροπή με το σκάνδαλο των υποκλοπών, επιμένει να ακολουθεί η κυβέρνηση για να κρύψει και να αποποιηθεί τις ευθύνες της για το δυστύχημα-έγκλημα στα Τέμπη. Σταθερή στη στρατηγική συμψηφισμού και συγκάλυψης αντί της ανάληψης της πολιτικής ευθύνης για το έγκλημα στα Τέμπη.
🚂Να εμφανιστούν τη Δευτέρα στην Επιτροπή Θεσμών και Διαφάνειας, οι αρμόδιοι υφυπουργοί Μεταφορών κ.κ. Παπαδόπουλος και Καραγιάννης όπως και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου κ. Ξιφαράς, οι διοικήσεις των Οργανισμών και της Hellenic Train καθώς και οι εκπρόσωποι της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Σιδηροδρομικών, της Πανελλήνιας Ένωσης Σταθμαρχών ΟΣΕ και των Μηχανοδηγών του ΟΣΕ.
📺Συνέντευξη στο Kontra Channel και την Natasa Giamali στην εκπομπή KONTRA 24