Συνεντεύξεις

Ιφιγένεια Καμτσίδου: Ο πρύτανης του ΑΠΘ ανέθεσε τη διοίκηση στο αστυνομικό τμήμα Θεσσαλονίκης

Κεραυνοί για την διοικητική ανεπάρκεια του πρύτανη από την καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου του ΑΠΘ – Το πανεπιστήμιο τώρα εμφανίζει εικόνα παρακμής
 
Τις βαριές ευθύνες του πρύτανη του Αριστοτέλειου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης για την εικόνα που εμφανίζει το ακαδημαϊκό ίδρυμα ανέδειξε, μιλώντας Στο Κόκκινο και στους Γιώργο Τραπεζιώτη και Γιώργο Μελιγγώνη, η καθηγήτρια Συνταγματικού Δικαίου στο Αριστοτέλειο, Ιφιγένεια Καμτσίδου.
 
«Ο κύριος πρύτανης έχει αναθέσει την διοίκηση του πανεπιστημίου στο Αστυνομικό Τμήμα Θεσσαλονίκης», επισήμανε η κυρία Καμτσίδου καταλογίζοντας στον κύριο Παπαϊωάννου διοικητική ανεπάρκεια.
 
Σε σχέση με την πτώση του φοιτητή από τον τρίτο όροφο της νομικής σχολής, η Ιφιγένεια Καμτσίδου επισήμανε ότι από θαύμα δεν είχαμε χειρότερα, διότι κατά την πτώση του, ο άτυχος νέος, συγκρούστηκε με την κλιματιστική μονάδα και αυτό ανέκοψε την ορμή με την οποία προσγειώθηκε στο έδαφος.
 
«Πρόβλημα χωρητικότητας πάντα υπήρχε στο Αριστοτέλειο», παραδέχτηκε η κυρία Καμτσίδου, για να προσθέσει, ωστόσο, ότι «σε αντίθεση με το παρελθόν, το πανεπιστήμιο τώρα εμφανίζει εικόνα παρακμής».